Recent nieuws
8/15/2012
Call Recorder Pico ontvangt MKB Proof award!De MKB Proof Award wordt toegekend aan producten en diensten die voldoen aan de ... lees meer »
2/21/2012
Call Recorder Pico Installatie instructie video!Om de al eenvoudige installatie van de Call Recorder Pico nog duidelijker te mak ... lees meer »
7/5/2011
BPSOnline.nl - Vanaf nu kunt u ook online bestellen!Met gepaste trots presenteert BPS International BV haar geheel nieuwe webshop. M ... lees meer »
PDF Brochures
Hier vind u alle PDF brochures omtrent de Call Recorder Pico.


Bekijk overzicht
REFERENTIES
  • Lees meer Peter Smit
    Goedemensen
  • Lees meer Peter Duinkerken
    VergelijkShop
  • Lees meer Luuk Peters
    Mach4Metal
Klanten & Partners
Call Recorder Pico ontvangt MKB Proof award!

8/15/2012

De MKB Proof Award wordt toegekend aan producten en diensten die voldoen aan de hoge eisen die de MKB Proof redactie stelt. Onderstaand vindt u de bevindingen van de MKB proof redactie betreft de Call Recorder Pico:

Doe je veel telefonische zaken, dan is het goed archiveren van deze gesprekken een absolute must. Zo weet je achteraf precies wat er is gezegd en afgesproken.

Met de Vidicode Call Recorder Pico neem je eenvoudig alle ingaande en uitgaande telefoongesprekken op. Via de usb-verbinding worden de bestanden opgeslagen op de computer.
 
Een enkele gigabyte is voldoende voor 180 uur gespreksopname. Je kunt ervoor kiezen om gesprekken handmatig of automatisch op te nemen. Door een externe microfoon aan te sluiten op de Call Recorder Pico kun je bovendien ook gesprekken met meerdere personen opnemen, bijvoorbeeld tijdens een meeting.
 
Alle opnames komen terecht in een uitgebreide database, waarin je altijd de gespreksgegevens zoals datum, tijd en de telefoonnummers bij de hand hebt. In de database kun je notities toevoegen aan gesprekken, zodat je ze via de zoekfunctie eenvoudig terugvindt. Gebruik je meerdere Pico’s in een organisatie, dan kun je alle databases samenbrengen in één database, handig voor supervisors.
 
Gemaakte opnames kun je met behulp van de meertalige software afspelen in een ander telefoongesprek. Vanuit de software kun je met één muisklik een gesprek als e-mailbijlage versturen. Gesprekken worden opgenomen in een bestandsformaat dat op elke pc afgespeeld kan worden. Handig is de samenwerking met Skype, ook Skype-to-Skype-gesprekken worden opgenomen door de Call Recorder Pico. Installeren is eenvoudig, binnen e
nkele minuten heb je met behulp van de Quick Guide de Pico klaar voor gebruik.

Bron: MKB Proof - Call Recorder Pico review


« terug