Recent nieuws
8/15/2012
Call Recorder Pico ontvangt MKB Proof award!De MKB Proof Award wordt toegekend aan producten en diensten die voldoen aan de ... lees meer »
2/21/2012
Call Recorder Pico Installatie instructie video!Om de al eenvoudige installatie van de Call Recorder Pico nog duidelijker te mak ... lees meer »
7/5/2011
BPSOnline.nl - Vanaf nu kunt u ook online bestellen!Met gepaste trots presenteert BPS International BV haar geheel nieuwe webshop. M ... lees meer »
PDF Brochures
Hier vind u alle PDF brochures omtrent de Call Recorder Pico.


Bekijk overzicht
REFERENTIES
  • Lees meer Peter Smit
    Goedemensen
  • Lees meer Peter Duinkerken
    VergelijkShop
  • Lees meer Luuk Peters
    Mach4Metal
Klanten & Partners
Luuk Peters

Mach4Metal BV is een groothandel in alle soorten machines voor het bewerken van metaal. Mach4Metal is gevestigd in Babberich en levert haar machines aan verschillende bedrijven wereldwijd. Het gaat bij Mach4Metal vooral om tweedehands machines die worden doorverkocht. In een groothandel als Mach4Metal wordt heel de dag getelefoneerd.

Waarom een Call Recorder?

Er worden veel overeenkomsten & afspraken gemaakt via de telefoon. Meestal komt iedere partij haar verplichtingen wel na. Het komt echter ook wel eens voor dat een bepaalde partij haar verplichtingen niet nakomt, omdat hij of zij zegt dat de afspraak anders is gemaakt. Zo ontstaan er discussies die vaak eindigen met het ene woord tegenover het andere woord. Op deze manier gaat er veel tijd en geld in moeilijke klanten zitten. Het werd tijd dat dit opgelost werd.

De Call Recorder Pico!

Luuk Peters (Commercieel medewerker binnendienst bij Mach4Metal BV) over de Call Recorder Pico van BPS International: "De Call Recorder Pico is een zeer handig te installeren call recorder. Een kind kan de was doen! Belangrijke gesprekken worden eenvoudig opgenomen en zijn in een handomdraai terug te vinden. De kwaliteit van de gesprekken is goed. Onze klanten komen na het luisteren van de afgesproken overeenkomsten voortaan vrijwel altijd hun verplichtingen na, zonder daarvoor extra moeite te hoeven doen. Met de Pico worden veel discussies en problemen voorkomen. Dit bespaart uiteindelijk veel tijd en geld".

« terug