Recent nieuws
8/15/2012
Call Recorder Pico ontvangt MKB Proof award!De MKB Proof Award wordt toegekend aan producten en diensten die voldoen aan de ... lees meer »
2/21/2012
Call Recorder Pico Installatie instructie video!Om de al eenvoudige installatie van de Call Recorder Pico nog duidelijker te mak ... lees meer »
7/5/2011
BPSOnline.nl - Vanaf nu kunt u ook online bestellen!Met gepaste trots presenteert BPS International BV haar geheel nieuwe webshop. M ... lees meer »
PDF Brochures
Hier vind u alle PDF brochures omtrent de Call Recorder Pico.


Bekijk overzicht
REFERENTIES
  • Lees meer Peter Smit
    Goedemensen
  • Lees meer Peter Duinkerken
    VergelijkShop
  • Lees meer Luuk Peters
    Mach4Metal
Klanten & Partners
Peter Duinkerken

VergelijkShop biedt u hulp bij het maken van keuzes, waar en wanneer u dat uit komt, online, in de stad of bij u thuis. Met een landelijk netwerk van Vergelijkspecialisten helpen wij consumenten met het maken van keuzes in het doolhof van hypotheken, verzekeringen, pensioenen en kredieten. VergelijkShop kent geen adviseurs, alleen VergelijkSpecialisten. Een adviseur geeft een advies, een VergelijkSpecialist zet samen met u alle opties op een rij en vergelijkt deze met uw persoonlijke wensen, om zo tot de beste keuze te komen.

Waarom een Call Recorder?

VergelijkShop is gespecialiseerd in het vergelijken en adviseren van verzekeringen, hypotheken, pensioenen en kredieten en werkt waar mogelijk op basis van factuur ipv provisie. VergelijkShop geeft geen telefonisch advies en doet niet aan telefonische verkoop, maar werkt met afspraken bij haar klanten thuis of op kantoor. Om deze reden worden er telefonisch veel afspraken gemaakt. De Call Recorder helpt om de kwaliteit en vooruitgang te waarborgen van de binnendienst die deze afspraken maakt.

De Call Recorder Pico!

Peter Duinkerken is te spreken over de Call Recorder Pico van BPS International: “De toegevoegde waarde van de Call Recorder Pico vinden wij:
• Automatisch telefoongesprekken opnemen zonder op een knop te drukken
• Eenvoudig en snel een opname terugluisteren, en bladeren door opnamen
• Snel een overzicht, en te filteren hoe lang er gebeld is en in welke shifts
• Vooral gemakkelijk bij het terugkoppelen van gesprekken (vb. Aan personen)
• Als voicelog te gebruiken en daardoor juridisch bruikbaar”.

« terug