Over ons

BPS International is reeds sinds 1995 actief op het gebied van voice logging (call recording). Begonnen met merken als Audiolog, Mercom en Verint is BPS sinds 2001 partner van CyberTech. Na de overname van CyberTech door NICE in 2011 heeft BPS zich verder gespecialiseerd in de oplossingen van NICE. Daarnaast voeren we ook nog producten van Vidicode, Numonix en Teleopti in ons assortiment.

Alhoewel call recording nog steeds de belangrijkste kernactiviteit van BPS is zien we binnen de contact centers een verdere professionalisering waardoor er vraag is ontstaan naar o.a. Quality Monitoring, WorkForce Management en Contact Center as a Service (CCaaS) systemen.

BPS biedt inmiddels een ruim assortiment aan van wereldwijd toonaangevende leveranciers. Hierdoor zijn wij in staat om snel een passende oplossing aan te bieden voor iedere organisatie. Of het nu gaat om het opnemen van 1 toestel of een geavanceerde oplossing voor honderden werkplekken, wij bieden u altijd een passende oplossing aan. Wij zijn een kleine en zeer flexibele organisatie met korte communicatielijnen. U krijgt altijd direct een specialist aan de lijn. Door de samenstelling van onze organisatie kunnen wij ook snel schakelen en op korte termijn een passende oplossing aanbieden.

De activiteiten van BPS zijn niet beperkt tot alleen maar het leveren van van producten en/of oplossingen. Ook de installatie, implementatie, programmering, training, support en service (desgewenst 24/7) hebben wij volledig in eigen beheer.

BPS International BV

BPS is gevestigd in Bergeijk (net even ten noorden van de Belgische grens) en vanwege onze unieke ligging zijn wij actief in de gehele BeNeLux. Wij werken vaak samen met lokale telecom partners die uw telecom infrastructuur beheren. Door deze samenwerking hoeft u zich geen zorgen te maken om alle technische aspecten, deze handelen onze engineers rechtstreeks af met uw telecom partner.

Omdat wij graag onze klanten goed informeren hebben wij diverse portals waarin we dieper ingaan op de mogelijkheden die wij met onze producten zoal aanbieden. Onderstaand vindt u een overzicht van deze portals:

PRODUCTPORTAL
Call Recorder Picowww.callrecorderpico.nl
Faxserverswww.faxservers.nl
NICE Recording eXpresswww.nicerecordingexpress.nl
RECITEwww.reciterecording.nl
RedBoxwww.redboxrecording.nl
Onze webshopwww.bpsonline.nl
Onze internationale webshopwww.callrecordingstore.com
NICE Incontact CXonewww.cxone.nl

Contacteer ons

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen.

Kom in contact

Adres:

Stökskesweg 11, 5571 TJ  Bergeijk

Telefoon:

+31 (0)497 550260

Volg ons: