IP recording

IP recording

om later te kunnen terugluisteren. Van IP recording wordt de laatste tijd steeds meer gebruik gemaakt. BPS International is een bedrijf dat IP recording systemen verkoopt.

Waarom IP recording?

Met behulp van IP recording kunnen gesprekken vastgelegd worden. IP recording is daarom bruikbaar als belangrijke telefoontjes teruggeluisterd moeten kunnen worden. Sommige organisaties zijn verplicht om aan IP recording te doen (vb. doktersposten), andere organisaties doen aan IP recording om belangrijke informatie vast te leggen.

Wie gebruikt IP recording?

IP recording wordt binnen verschillende branches gebruikt. Politie maakt gebruik van IP recording om alle inkomende telefoontjes vast te leggen, financiële instellingen maken gebruik van IP recording ter verificatie van afspraken, call centra maken gebruik van IP recording om de kwaliteit van de medewerkers te verhogen, huisartsenposten doen aan IP recording om te bewijzen dat er goed gehandeld is in de nacht. Er zijn meer branches waarbij IP recording systemen toegevoegde waarde kunnen leveren.

Categorie: Terminology

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *