Telefoongesprekken opnemen

Telefoongesprekken opnemen

Telefoongesprekken opnemen houdt in: het opnemen van telefoongesprekken om later de telefoongesprekken te kunnen terugluisteren. Van het opnemen van telefoongesprekken wordt steeds meer gebruik gemaakt. BPS International is een bedrijf dat systemen verkoopt voor het opnemen van telefoongesprekken.

Waarom telefoongesprekken opnemen?

Met behulp van het opnemen van telefoongesprekken worden gesprekken vastgelegd en opgeslagen. Het opnemen van telefoongesprekken is daarom bruikbaar als belangrijke telefoongesprekken teruggeluisterd moeten kunnen worden. Sommige organisaties zijn verplicht om telefoongesprekken op te nemen (vb. huisartsenposten). Andere organisaties doen aan het opnemen van telefoongesprekken om belangrijke informatie vast te leggen. Telefoongesprekken opnemen wordt ook gebruikt voor trainingsdoeleinden. Door middel van het opnemen van telefoongesprekken kunnen telefonistes worden geevalueerd en eventueel getraind. Er zijn dus genoeg redenen voor het opnemen van telefoongesprekken.

Wie maken er gebruik van het opnemen van telefoongesprekken?

Opnemen van telefoongesprekken wordt binnen verschillende branches gebruikt. Politie maakt gebruik van het opnemen van telefoongesprekken om alle inkomende telefoongesprekken vast te leggen, financiële instellingen maken gebruik van het opnemen van telefoongesprekken ter verificatie van afspraken, call centers maken gebruik van telefoongesprekken opnemen om de kwaliteit van de medewerkers te verhogen, etc. Er zijn meerdere branches waarbij het opnemen van telefoongesprekken toegevoegde waarde levert. Kortom: het opnemen van telefoongesprekken neemt de laatste jaren flink toe in het bedrijfsleven.

Klik hier voor meer informatie omtrent goedkoop telefoongesprekken opnemen

Categorie: Terminology

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *