Telefoontrainingset

Telefoontrainingset

De telefoontrainingset is een trainingset die uiterst geschikt is om telefoontrainingen mee te geven. Met behulp van een telefoontrainingset kunnen telefonisten telefoongesprekken oefenen en wordt er met de telefoontrainingset een telefoongesprek nagebootst welke dan geëvalueerd en getraind kan worden.

Waar wordt de telefoontrainingset gebruikt?

Een telefoontrainingset wordt vooral gebruikt in omgevingen waarbij klantcontact via de telefoon een belangrijke bedrijfsactiviteit is. Zo wordt bijvoorbeeld in bedrijven met call centers de telefoontrainingset veelvuldig gebruikt. Bij het werken met een telefoontrainingsset is het de bedoeling dat een trainer m.b.v. de telefoontrainingset inbelt naar de telefonist(e). De trainer bootst een moelijk gesprek na en kijkt hoe de telefonist(e) reageert. M.b.v. de telefoontrainingset wordt het telefoongesprek tevens opgenomen. Het met de telefoontrainingset opgenomen telefoongesprek wordt gezamenlijk teruggeluisterd waardoor telefoontrainingen perfect worden uitgevoerd. De telefoontrainingset is dan ook een product dat door trainers veelvuldig wordt aangeschaft.

Waaruit bestaat een telefoontrainingset?

Een telefoontrainigset bestaat uit: twee telefoontoestellen, een telefooncentrale, een Call Recorder Pico. De Pico dient aangesloten te worden op een Laptop/PC om de telefoongesprekken op te kunnen slaan. De telefoontrainingset wordt voorgeconfigureerd zodat u meteen aan de slag kan. Voor meer informatie omtrent de telefoontrainingset, neem contact met ons op (info@bps.nl +31 (0)497-550260).

Categorie: Terminology

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *