Telefoontrainingsset

Telefoontrainingsset

De telefoontrainingsset is een trainingsset die uiterst geschikt is om telefoontrainingen mee te geven. Met behulp van een telefoontrainingsset kunnen telefonisten telefoongesprekken oefenen en wordt er met de telefoontrainingsset een telefoongesprek nagebootst welke dan geëvalueerd en getraind kan worden.

Waar wordt de telefoontrainingsset gebruikt?

Een telefoontrainingsset wordt vooral gebruikt in omgevingen waarbij klantcontact via de telefoon een belangrijke bedrijfsactiviteit is. Zo wordt bijvoorbeeld in bedrijven met call centers de telefoontrainingsset veelvuldig gebruikt. Bij het werken met een telefoontrainingsset is het de bedoeling dat een trainer m.b.v. de telefoontrainingset inbelt naar de telefonist(e). De trainer bootst een moelijk gesprek na en kijkt hoe de telefonist(e) reageert. M.b.v. de telefoontrainingsset wordt het telefoongesprek tevens opgenomen. Het met de telefoontrainingsset opgenomen telefoongesprek wordt gezamenlijk teruggeluisterd waardoor telefoontrainingen perfect worden uitgevoerd. De telefoontrainingsset is dan ook een product dat door trainers veelvuldig wordt aangeschaft.

Waaruit bestaat een telefoontrainingsset?

Een telefoontrainigsset bestaat uit: twee telefoontoestellen, een telefooncentrale, een Call Recorder Pico. De Pico dient aangesloten te worden op een Laptop/PC om de telefoongesprekken op te kunnen slaan. De telefoontrainingsset wordt voorgeconfigureerd zodat u meteen aan de slag kan. 

Klik hier voor meer informatie omtrent de telefoontrainingsset.

Categorie: Terminology

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *