Voicerecorder

Voicerecorder

Een voicerecorder is een apparaat of systeem voor het opnemen van telefoongesprekken. Een professionele voicerecorder zorgt ervoor dat de opgenomen gesprekken veilig opgeslagen worden in een archief, en dat de gesprekken tevens eenvoudig en snel terug te vinden zijn vanaf de voicerecorder.

Waarom een voicerecorder?

Een voicerecorder wordt tegenwoordig binnen veel organisaties gebruikt. Er zijn verschillende redenen waarom een voicerecorder een toegevoegde waarde levert in een desbetreffende organisatie. Een voicerecorder legt selectief enkele of automatisch alle telefoongesprekken vast, zodat belangrijke gesprekken met bijvoorbeeld afspraken en overeenkomsten bewaard blijven op de voicerecorder. De voicerecorder zorgt er dus voor dat onduidelijkheden over gemaakte overeenkomsten en afspraken voorkomen worden. Een gesprek kan met de voicerecorder altijd teruggeluisterd worden, zodat er geen twijfel over de gemaakte afspraak kan bestaan. Een andere reden waarom organisaties voicerecorders aanschaffen is voor trainingsdoeleinden. Medewerkers die veel telefoneren kunnen met behulp van de opnamen van een voicerecorder  beoordeeld en getraind worden, zodat de kwaliteit van de medewerker hoog blijft. Nog een reden waarom bedrijven een voicerecorder aanschaffen is om snel een laatste telefoongesprek terug te luisteren op de voicerecorder, in geval van bijvoorbeeld een bommelding of een dreigement.

Hoe kom ik aan een voicerecorder?

Een voicerecorder is een systeem dat vaak niet overal te verkrijgen is. Tevens zijn er veel verschillende voicerecorder oplossingen te verkrijgen. Er zijn namelijk voicerecorders die aan te sluiten zijn op een enkel telefoontoestel. Ook zijn er voicerecorders voor meerdere toestellen binnen organisaties. Om voor u de juiste voicerecorder oplossing te vinden kunt u het beste een voicerecorder specialist benaderen die u adviseert en ervoor zorgt dat u uw gewenste voicerecorder oplossing zult vinden.

Klik hier voor meer informatie omtrent een voicerecorder

Categorie: Terminology

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *