Voicelogger

Voicelogger

Een voicelogger is een apparaat of systeem voor het opnemen van telefoongesprekken. Een professionele voicelogger zorgt ervoor dat de opgenomen gesprekken veilig opgeslagen worden in een archief, en dat de gesprekken tevens eenvoudig en snel terug te vinden zijn.

Waarom voicelogger?

Een voicelogger wordt tegenwoordig binnen veel organisaties gebruikt. Er zijn verschillende redenen waarom een voicelogger een toegevoegde waarde levert in een desbetreffende organisatie. Een voicelogger legt selectief enkele of automatisch alle telefoongesprekken vast, zodat belangrijke gesprekken met bijvoorbeeld afspraken en overeenkomsten bewaard blijven. De voicelogger zorgt er dus voor dat onduidelijkheden over gemaakte overeenkomsten en afspraken voorkomen worden. Een gesprek kan met de voicelogger namelijk altijd teruggeluisterd worden, zodat er geen twijfel over de gemaakte afspraak kan bestaan. Een andere reden waarom organisaties voiceloggers aanschaffen is voor trainingsdoeleinden. Medewerkers die veel telefoneren kunnen met behulp van de opnamen van een voicelogger namelijk beoordeeld en getraind worden, zodat de kwaliteit van de medewerker hoog blijft. Een andere reden waarom bedrijven een voicelogger aanschaffen is om snel een laatste telefoongesprek terug te luisteren, in geval van bijvoorbeeld een bommelding of een dreigement.

Hoe kom ik aan een voicelogger?

Een voicelogger is een systeem dat vaak niet overal te verkrijgen is. Tevens zijn er veel verschillende voicelogger oplossingen te verkrijgen. Er zijn namelijk voiceloggers die aan te sluiten zijn op een enkel telefoontoestel. Ook zijn er voicelogger voor meerdere toestellen binnen organisaties. Om voor u de juiste oplossing te vinden kunt u het beste een voicelogger specialist benaderen die u adviseert en ervoor zorgt dat u uw gewenste voicelogger oplossing zult vinden.

Klik hier voor meer informatie omtrent voicelogger specialisten

Categorie: Terminology

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *