Trainingset

Trainingset

De trainingset is een set die uiterst geschikt is om telefoontrainingen mee te geven. Met behulp van een trainingset kunnen telefonisten telefoongesprekken oefenen en wordt er met de trainingset een telefoongesprek nagebootst welke dan geëvalueerd en getraind kan worden.

Waar wordt de trainingset gebruikt?

Een trainingset wordt vooral gebruikt in omgevingen waarbij klantcontact via de telefoon een belangrijke bedrijfsactiviteit is. Zo wordt bijvoorbeeld in bedrijven met call centers de trainingset veelvuldig gebruikt. Bij het werken met een trainingsset is het de bedoeling dat een trainer m.b.v. de trainingset inbelt naar de telefonist(e). De trainer bootst een moelijk gesprek na en kijkt hoe de telefonist(e) reageert. M.b.v. de trainingset wordt het telefoongesprek tevens opgenomen. Het met de trainingset opgenomen telefoongesprek wordt gezamenlijk teruggeluisterd waardoor trainingen perfect worden uitgevoerd. De trainingset is dan ook een product dat door trainers veelvuldig wordt aangeschaft.

Waaruit bestaat een trainingset?

Een trainigset bestaat uit: twee telefoontoestellen, een telefooncentrale, een Call Recorder Pico. De Pico dient aangesloten te worden op een Laptop/PC om de telefoongesprekken op te kunnen slaan. De trainingset wordt voorgeconfigureerd zodat u meteen aan de slag kan. Voor meer informatie omtrent de trainingset, neem contact met ons op (info@bps.nl +31 (0)497-550260).

Categorie: Terminology

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *